Woensdag 16/03/2016 om 19.00u staat Workshop 2 op het programma. We combineren dit keer een actieve Spinning-sessie met een informatieve workshop rond trainingsadvies.

Spinning

Afspraak om 19.00u stipt in Fitnessclub De Kaai (’t Hoge 8 – 8500 Kortrijk). We raden deelnemers aan om iets vroeger aanwezig te zijn om zich om te kleden, kleedkamers en douches van De Kaai zijn hiervoor beschikbaar.

Meebrengen: 

  • Handdoek voor spinningsessie
  • douchegerief
  • fles water
  • KVKfietst-uitrusting
  • gewone kledij om nadien de workshop bij te wonen

spinning

 

Trainingsadvies

De workshop trainingsadvies onder leiding van onze partner  Springbok Coaching is gericht naar de beginnende en/of recreatieve fietser die meer rendement uit zijn huidige fietstrainingen wenst te halen. Om je wielerprestatie te verbeteren moet je veel en regelmatig trainen, maar om dit op een verantwoorde en verstandige manier te doen is een andere zaak. In deze workshop zal je de juiste inzichten mee krijgen om dit op een correcte manier aan te pakken. Eerst en vooral frissen we enkele heel belangrijke trainingsprincipes op. Daarnaast bekijken we welke soort trainingen je best inplant in de voorbereiding – seizoen (bv een challenge) en de overgangsperiode. De bedoeling van deze workshop is om jullie een rugzak, met de juiste kennis van zaken, mee te geven in verband met jullie lievelingssport.

Inschrijven verplicht!

Programma:

19.00u – 19.50u Spinning @DeKaai

20.15u – 21u00 Trainingsadvies

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *