Nico Mattan wil jullie als peter van dit project ook zo goed mogelijk steunen en organiseert daarom zelf enkele ritten. Tijdens deze trainingstochten zal de ex-laureaat van o.a. Gent-Wevelgem zijn kennis als prof met jullie delen en jullie onder andere advies geven over een goede fietspositionering.

kvkfeest-64

 

Stip alvast deze data met rood aan in jullie agenda:

Donderdag 10/03 (18u-19u30)

Zondag 13/03 (9u-11u)

Donderdag 24/03 (18u-19u30)

AFSPRAAK TELKENS AAN HET GULDENSPORENSTADION

Groep 1

Groep 1 zal een training langs de Leie afwerken van zo’n 30 à 40 km. Het ideale moment om wat stoom af te blazen na een lange werkdag/werkweek! De groep zal ook hier het tempo aanhouden van de traagste fietser en legt de focus op het behalen van de vooropgestelde kilometers.

Groep 2 en 3

Met Nico Mattan als wegkapitein staat er voor groep 2 en 3 een pitte training op het programma. Deze ritten zijn ideaal voor de ervaren fietsers die al graag eens een rit afwerken aan een iets horger tempo.

Vergeet achteraf zeker niet jullie inspanning op STRAVA  te posten met de hashtag #KVKFietst!

Succes!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *