Op zaterdag 5 maart 2016 maakt het Guldensporenstadion zich op voor DE derby. Dan ontvangen de Kerels de buren van Zulte Waregem. Alle deelnemers van #KVKFietst kregen op de Kick-Off een gratis ticket voor deze topaffiche!

Aan dit gratis ticket van #KVKFietst is wel een uitdaging verbonden! KV Kortrijk daagt namelijk alle deelnemers uit om bij het oplopen van de spelers voor de aftrap hun fietsshirt van #KVKFietst zichtbaar aan te hebben in het vak waar alle deelnemers van #KVKFietst zitten. Dus de shirts moeten mooi zichtbaar zijn van 19u45 tot 20u15. Indien te koud kunnen de fiets-shirts ook boven de jas aangetrokken worden, al is dit niet iets wat een echte flandrien van team #KVKFietst zou doen. Het opzet is dan om opgemerkt te worden door nationale media (TV, social media, kranten,…).

banner-kvkfiets-2

Slagen jullie in dit opzet dan heeft KV Kortrijk nog een extra verrassing voor de deelnemer van #KVKFietst!

Deelnemers van #KVKFietst die vrienden, familie of kennissen willen meenemen naar deze wedstrijd kunnen nog tickets kopen op het secretariaat van KV Kortrijk of op de online ticketingshop.

Deelnemers van #KVKFietst die afwezig waren op de Kick-Off kunnen contact opnemen met Leslie Ramboer voor hun gratis ticket. Dit kan via mail of op het nummer 0491/ 86 66 12.

We rekenen op de enthousiaste deelnemers van #KVKFietst om het Guldensporenstadion rood en wit te laten kleuren!

COME ON YOU REDS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *